Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή», ευχαριστεί τη Φαιή Σκορδά, όπως και τη δημοσιογραφική ομάδα της για την παρουσίαση του Τμήματος Αεροβικής άσκησης με ποντιακούς χορούς, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.
Επίσης, τους καθηγητές φυσικής αγωγής Σοφία Αμοιρίδου και Σταύρο Μουμουλίδη, τον χοροδιδάσκαλο Θωμά Μπαϊραχτάρη, τους χορευτές και τους μουσικούς για την εκπροσώπηση του τμήματος.

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου “Παναγία Κρεμαστή” διοργανώνει τριήμερες επετειακές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κεντρική Πλατεία του Ευόσμου την Κυριακή 1, τη Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3 του Σεπτέμβρη 2019,  αφιερωμένες στα 100 χρόνια από την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗ» σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις, για την ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που θα πραγματοποιηθούν την:

 

    ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΙΟΥ 2019 ( ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ)

 

  ΩΡΑ 10:15μμ Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου   

  Ευόσμου.

  ΩΡΑ 11:00μμ Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο πλατείας  Δημαρχείου Ευόσμου.

  ΩΡΑ 11:15μμ Χαιρετισμός από το Δήμαρχο Πέτρο Σούλα .

  Ομιλία από μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου.

 Λήξη της εικαστικής έκθεσης με πρωτότυπα έργα που πραγματοποίησε ο Σύλλογος με  αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και η οποία εκτέθηκε στο φουαγιέ του δημαρχείου Θεσσαλονίκης από τις 22 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου και στο φουαγιέ του δημαρχείου Κορδελιού Ευόσμου από τις 12 Απριλίου έως τις 19 Μαΐου.