Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Η Δανειστική βιβλιοθήκη του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου ''Παναγία Κρεμαστή'' ξεκίνησε να επαναλειτουργεί τον Ιανουάριο του 2015.

Μετά απο πολλές εργασίες για την συγκρότηση της, εγκαινιάστηκε την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 στην εκδήλωση λόγου που πραγματοποιήθηκε με αφιέρωμα στο συγγραφικό έργο του Χάρη Τσιρκινίδη και ομιλία το ίδιου με θέμα: Η Γενοκτονία των Ελλήνων από του Νεότουρκους και κεμαλικούς και η σύγχρονη Νεοθομανική στρατιγική της Τουρκίας

Την καταγραφή και αρχειοθέτηση των βιβλίων ανέλαβαν τα μέλη του Συλλόγου Καλεμκερίδου Μίνα,Τάτσου Ελισάβετ, Κερογλίδου Σόνια,Αργυροπούλου Λένα.Πολύτιμη επίσης ήταν η οικονομική προσφορά και Δωρά των Μελών Κοσμίδη Αλέξη και Σεμερτζίδη Ιωάννη για την κατασκευή του επίπλου της Βιβλιοθήκης.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη, τους φίλους, τους  εκδοτικούς οίκους και βιβλιοπωλεία, την Δημοτική δανειστική Βιβλιοθήκη Ευόσμου για την Πολύτιμη προσφορά βιβλίων και την στήριξη με κάθε δυνατό τρόπο του έργου μας.

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Εύοσμου «Παναγία Κρεμαστή» αναλαμβάνοντας τη διοίκηση έπειτα από την έκτακτη Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών που έλαβε χώρα στις 7 Απριλίου 2014 πραγματοποίησε τις παρακάτω εκδηλώσεις-δράσεις έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014.

 

1)Ο Σύλλογος μας συμμετείχε στις τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις «Κυρίλλου και Μεθοδίου» του Πολιτιστικού Συλλόγου κάτοικων Νέας Πολιτεία στις 9,10,11 Μαΐου 2014, με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο και έκθεση βιβλίου σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ. Το χορευτικό τμήμα των ενηλίκων παρουσίασε χορούς του Πόντου.